De Grenzen Van De Realiteit Verbreden

expandingDe wereld is verdeeld in een open en verborgen deel voor iedereen. Het open deel is dat we door onze zintuigen en het verstand er achter waarnemen. We kunnen het onderzoeken en op onze conclusies vertrouwen. Door de wereld via de wetenschappen te bestuderen, helpt dit me om de grenzen van het onthulde deel van de wereld te verbreden; geleidelijk zullen delen van de verborgen wereld aan me onthuld worden. Ik onthul niet alleen de wereld direct, maar ik kan ook op mensen vertrouwen die deze wereld bestudeerd hebben, zoals artsen en wetenschappers. Ik kan hun kennis gebruiken als mijn eigen. Ik kan tenslotte de hele wereld niet zelf ontdekken tijdens mijn korte leven.

Zelfs als ik alles wat ik kan zou verwerven, zou de wereld nog steeds ten aanzien van mij verdeeld worden in een verborgen en onthuld deel. Dit is omdat er een deel van de wereld is dat nooit aan me openbaar gemaakt zal worden, binnen in mijn gevoelens. Het zal nooit onthuld worden door een wetenschap, zelfs niet ver in het verleden. Dit komt doordat het onmogelijk is voor ons om dat deel van de wereld waar te nemen, en als we iets niet waarnemen, kunnen we het niet bestuderen of het ons voorstellen.

Dit deel van de werkelijkheid dat verborgen is voor mijn directe verworvenheid, wordt onthuld met behulp van de wetenschap van Kabbalah. Door het advies op te volgen van de mensen die het reeds onthuld hebben, onthul ik het ook en verbreed ik mijn verworvenheid om de hele bestaande werkelijkheid te omvatten, wat dus de Schepper genoemd wordt.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed