We Kunnen Echt Iets Aan Het Weer Doen!

laitman_41

In het Nieuws (van The New Scientist): Noord Pool is de “klimaat supermacht” van tegenwoordig“. Het klimaat van tegenwoordig verandert het meest dramatisch op het verre Noord Pool, met record opwarming en het smelten van het ijs in de afgelopen jaren. Als het “omslagpunt” van het klimaat in deze wateren zit, dan zou de gesynchroniseerde chaos van de natuur, onverwacht grote en ernstige gevolgen kunnen ontketenen.

Mijn Commentaar: Het weer valt te beheersen. Het is een negatieve reactie die onze non comformiteit weerspiegelt met de Algemene Natuur – de Schepper en Zijn wet van evenwicht. De wet van evenwicht betekent dat we het vermogen hebben om gelijkwaardig te zijn aan Hem op alle niveaus van ons bestaan, uitgedrukt in zulke gedragingen als consumptie van alleen het noodzakelijke en het streven naar een goede verbinding tussen onszelf en de ons omringende Natuur. Uiteindelijk zullen we verstandig worden na een stroom aan problemen te hebben ervaren die onze kant op komen, waarbij we het begrip zullen verkrijgen dat dit de Scheppers intelligente behandeling van ons is – en we zullen dan onvrijwillig onszelf moeten corrigeren.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Schepper En Natuur Zijn Hetzelfde
Laitman.nl Artikel: De Crisis Is Een Stap In De Richting Van De Eeuwige Harmonie

Engelstalig:
Baal HaSulam Article: “The Essence of Religion and Its Purpose”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed