Vorm Een Verzoek En Gebruik Elk Ogenblik In Je Leven Om Verder Te Komen

When It Comes to the Global Crisis, We Cannot Afford to ProcrastinateHet primaire factor dat de snelheid van spirituele vooruitgang beïnvloedt is gewoonte. Als een persoon beloning zou vragen voor elke handeling die hij verrricht, zou hij gauw de openbaring van de Hoogste Wereld krijgen.

Ik ben ’s nachts opgestaan en ik ben naar de les gekomen – waar is mijn beloning?

Ik heb U een vraag gesteld – Waar is Uw antwoord? (aan de Schepper)

Ik heb me naar de groep gericht en ik heb mezelf verlaagd om vervuld te worden door de grootheid van het doel – waar is het?

Als ik voortdurend op deze manier voor mezelf zou vragen, voor mijn vrienden, en de Schepper, zou ik elk ogenblik van mijn leven (goed en slecht) effectief gebruiken en snel vooruit komen.

Een persoon moet voordurend op zoek zijn, net als een klein kind. De engste vloek zou zijn, om oud te worden terwijl je nog steeds een kind bent, aangezien je daarna niet verder zou studeren en onder de indruk zijn, je zou geen levenslust meer hebben en daarmee zou je een vermoeide oude man worden.

Nee, een oude man moet net als een klein kind zijn!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed