Verbeter Je Leven Op Een Doeltreffende Manier

mutualAls een persoon zich bezighoudt met spiritueel werk, dan voelt hij zich niet overweldigd door materiële problemen omdat de sensatie van de materiële wereld wordt gepacificeerd en gebalanceerd wanneer het beïnvloed wordt door de geestelijke gewaarwording. Onze wereld is het resultaat van spirituele krachten, die afstammen van de spirituele wereld naar de onze. Alles dat bestaat in onze wereld wordt beheerst door krachten van boven. Als we deze krachten van boven in balans brengen dan zal alles in deze wereld ook werken.

Als we beginnen met het opbouwen van de juiste verbinding tussen ons – één welke gelijk is aan de spirituele verbinding, dan zal onze gehele wereld, inclusief ons aards bestaan, in evenwicht komen te staan. Aan de andere kant, door op te treden op het niveau van deze wereld, zullen we niet in staat zijn iets te corrigeren of verbeteren in ons aardse leven, omdat onze wereld wordt beheerst door krachten van boven.

Dus, als we alleen aan onze correctie werken, aan gelijkheid met de hogere krachten, zullen die krachten dalend van boven onze wereld in harmonie brengen. Wij zullen dit onmiddellijk voelen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: