Ik Ben Er Voor Jou Op Dit Blog

hereEen vraag die ik heb gekregen: Aangezien ik niet direct met u contact opnemen, laat ik me een aantal brandende vragen aan u stellen….

Mijn Antwoord: Ik ben er voor jou op dit blog, ik sta direct in contact met jou!

Vervolg van de vraag: Beschouwt u Kabbalah als een complete en absolute wijsheid die nergens door aangevuld kan worden?

Mijn Antwoord: Elke persoon die Kabbalah tegenwoordig verwerft, voegt zijn deel er aan toe, samen met de Kabbalisten uit het verleden. Het werkt op dezelfde manier als bij iedere wetenschap. Echter in Kabbalah wordt dit gedaan door iemands verworvenheid via de methode van correctie, in plaats van egoïstische kennis of theorie. Je bent dus welkom om het algemene beeld te onthullen en aan te vullen met jouw observaties.

Vervolg van de vraag: Stel dat een persoon volle correctie heeft verworven, maar gedwongen werd om terug te gaan naar deze wereld, om bepaalde taken af te maken. Moet hij de correctie van de hele corrupte wereld opnieuw op zich nemen? Met andere woorden, is iemands individuele correctie niet definitief totdat men deze wereld verlaat?

Mijn Antwoord: Dit is juist.

Vervolg van de vraag: Waren er meer Kabbalisten in het Sanhedrin behalve Kayafa? Als dit inderdaad zo was, om welke percentage ging het?

Mijn Antwoord: Alle 120 leden van het Sanhedrin waren grote Kabbalisten die de Schepper hebben verworden.

Vervolg van de vraag: Was Avesta geleerd in Kabbalah? Als dit zo was, waarom heeft Alexander haar verbrand, aangezien als zijn handelingen door de Schepper bestuurd werden?

Mijn Antwoord: De Schepper bestuurt alles. Avesta en Alexander waren net als robots die Hij bestuurde.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: Only The Upper Light’s Influence Can Give You The Importance Of The Group
Laitman.com Post: Only Kabbalah Combines All The Right Ingredients
Article: “The Purpose of Reincarnation According to the Zohar”
Kabbalah, Science and the Meaning of Life: Appendices.”Kabbalists Write about Kabbalah”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed