Het Grote Joodse Geheim Uit Elkaar Halen

holoEen vraag die ik heb gekregen: Ik ben uw antwoord over de “Joodse samenzwering” tegengekomen. U heeft bevestigd dat er een soort samenzwering bestaat, maar u heeft ook gezegd dat het qua aard positief is: dat iedereen weet dat de Joden het uitverkoren volk zijn, en dat zij alle naties zullen helpen om zich te verenigen en een ‘nieuwe wereld orde’ op te zetten. Mijn vraag is: wat zijn de middelen of methoden die gebruikt worden in deze nieuwe wereld orde? Geeft u alstublieft antwoord op mijn vraag of ik zal aannemen dat u het antwoord niet weet of dat u het antwoord verbergt.

Mijn Antwoord: Ik geef antwoord op je vraag zo gauw als ik kan, om zekert te stellen dat ik je niet als student verlies, of je teleurstel door mijn onwetendheid. De Joden hebben een groot geheim, dat antwoorden bevat over de toekomst van de wereld. Het betreft alle mensen in de wereld, wat de reden is dat iedereen op een onderbewust niveau de Joden haat. Iedereen haat Joden op een bepaald niveau, omdat ze hun afhankelijkheid er van voelen.

Echter weten de Joden zelf niet eens van hun geheim af! De enige mensen die het kennen zijn Kabbalisten. Ze weten het al eeuwenlang, maar ze hebben het verborgen gehouden omdat niemand het pad naar de toekomst wilde volgen. De reden hiervoor is dat het egoïsme van de mensen nog niet ten volle ontwikkeld was.

Nu, echter is de tijd gekomen dat we alle voorwaarden hebben om het geheim aan iedereen te onthullen. De tekenen hiervoor zijn het wereldlijke lijden, depressie, de instorting van de oude orde en de openbaring van de globale onderlinge afhankelijkheid. Echter, zelfs vandaag zijn er nog steeds niet zo veel mensen die het verlangen hebben om zich met dit geheim bezig te houden.

Vanaf nu, komt alles op jou neer. Als je het geheim wenst te openbaren, zul je een vergrote waarneming krijgen van alles wat om je heen bestaat, en dat wat je op dit moment niet kunt waarnemen. De onthulling gebeurt op dezelfde manier als wetenschappelijk onderzoek – alles wat onbekend vandaag is (een geheim), wordt morgen onthulling ofwel kennis.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: When Israel Unites With The Nations Of The World
Laitman.com Post: The World Demands Correction From The Jews
Laitman.com Post: When Will Anti-Semitism Disappear?
Laitman.com Post: Everyone Is Jewish
Kabbalah Today Article: Who Are You, People of Israel?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed