Spelletjes Spelen Met De Wereld

what2520do2520villains2520and2520prophets2520have2520tIn het Nieuws (van End Game): Ze willen je dood hebben“. Voor de Nieuwe Wereld Orde is een wereldregering slechts het begin. Eenmaal geïnstalleerd kunnen zij zich engageren aan het plan om 80% van de wereldpopulatie uit te roeien, terwijl zij het de “elite” mogelijk maken om “voor altijd” te leven met behulp van geavanceerde technologie….Voor het eerst heeft de filmmaker Alex Jones op zijn kruistocht het geheime plan voor de uitroeiing van 80% van de wereldpopulatie vrij gegeven. De kronieken van Jones vertellen over de historie van s‘werelds elite en hun bloederige oprijzen naar de macht en onthuld hoe zij dictators hebben aangesteld en bloederige oorlogen hebben gefinancierd- het creëren van orde vanuit chaos om de weg te plaveien voor het eerste ware wereld imperium.

Mijn Commentaar: Er zijn voldoende complottheorieën in de omloop maar het antwoord op allemaal is hetzelfde; niemand in onze wereld kan iets onafhankelijk doen. Alles wordt bepaald volgens de formule van onze gelijkenis aan de Natuur (de Schepper). Dat is de oorsprong van alle veranderingen die in ons en om ons heen plaatsvinden. Er is slechts een reden; zodat wij gelijk worden aan de Schepper, met andere woorden de eigenschap van liefde en geven. Er is geen enkele persoon of groepering van in de wereld die beslist. Het enige dat wij kunnen doen is deze gelijkenis nastreven en faciliteren of verstoren waardoor we oftewel het proces versnellen of vertragen. Voor zover de Vrijmetselaars of enig andere groepering bedoeld worden, laten zij zich met hun spelletjes bezighouden zoveel als ze willen.

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: The Purpose Of Creation Is Adhesion With The Creator
Laitman.com Post: The Masons Are Scared of Kabbalah
Article: “Attainment of Unity of the Universe”
Spiritual Search: “Thirteenth Talk: Equivalence of Form”
Baal HaSulam Article: “Introduction to the Zohar”, Item 4

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed