Hoe Kun Je Controleren Of Je Spiritueel Vooruit Gaat?

Connecting Through the WorldsEen vraag die ik heb ontvangen: Hoe kan ik controleren om te zien of he Licht mij écht aan het corrigeren is?

Mijn Antwoord: Er zijn drie specifieke tekens die er op wijzen dat de persoon vordert:

  1. Een persoon begint het materiaal beter te begrijpen, niet alleen op een “droge” manier met zijn verstand, maar met zijn gevoel. Wat belangrijk is, is om niet het materiaal mechanisch bestudeert en uit zijn hoofd leert, maar dat hij het voelt. Er staat geschreven: “De wijze om te begrijpen is door middel van het hart”.
  2. Een persoon begint te begrijpen hoe belangrijk de omgeving is, omdat het de enige plek is, waar hij zijn spirituele doel kan verwerven.
  3. Een persoon begrijpt dat hij alle mogelijke mogelijkheden voor vooruitgang moet gebruiken. Daarna probeert hij zijn studie beter te organiseren, totdat hij uiteindelijk spiritualiteit door middel van zijn omgeving openbaart.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed