De Kracht Van De Rechter Zijde

soul4In het Nieuws (van LiveScience):De meeste mensen hebben de voorkeur met hun rechteroor te luisteren” Nieuw onderzoek suggereert dat de meeste mensen in het dagelijkse leven het liefst in hun rechter oor worden aangesproken en zij zijn eerder geneigd een verzoek in te willigen dat door hun rechter oor is opgevangen dan met hun linkeroor…we horen inderdaad de informatie beter in ons rechteroor, Luca Tommasi van de “Gabriele d’Annunzio Universiteit te Chieti in Italië zegt dat de linker hersenhemisfeer meer betrokken is bij de taalprocessen, dit verklaart de voorkeur voor het rechter oor (contralateral) tijdens situaties in het dagelijkse leven.

Mijn Commentaar: Kabbalah beweert dat iemand altijd met de rechterkant moet beginnen. Het rechter deel van de Natuur is gevend en het rechter ontvangend. Als je om iets vraagt dan moet je dus in iemands rechter oor praten!

Nadat je aan de rechterkant bent begonnen keer je je naar de linkerzijde; bovenop het verzamelen van de gevende kracht van de rechterzijde kan iemand zich naar de linkerzijde wenden om het egoïsme van de linkerkant te corrigeren.

Alles zou van rechts naar links moeten gebeuren!

Verwante Materialen (Engelstalig):
Laitman.com Post: Finding Freedom And Balance Through The Creator
Laitman.com Post: Merging Together With Nature On A Wonderful Path
Laitman.com Post: Bestowal Can Fulfill Us More Than Anything Else
Shamati #148: “The Scrutiny Of Bitter And Sweet, True And False”
Shamati #212 : “Embrace of the Right, Embrace of the Left”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed