Alle Overschot Is Schadelijk

We Are In the Center of All the WorldsIn het Nieuws (van The American Physiological Society): Muis Verouderingsonderzoek: “Het is beter om hoger te lijden, dan rond te rennen“. Een onderzoek dat het verouderingsproces bij muizen bestudeert, heeft uitgewezen dat de hormonale veranderingen als muizen aanzienlijk minder eten, een reeds vaststaand verschijnsel kunnen helpen verklaren: een weinig calorieën dieet kan de levensduur van knaagdieren verhogen, een voordeel dat zelfs regelmatig sporten niet kan bereiken. In het algemeen laten deze bevindingen zien dat de fysiologische stress veroorzaakt door sporten niet genoeg schade toegebracht aan weefsel of DNA om uit te leggen waarom sporten de levensduur niet verlengt. In plaats hiervan zegt het onderzoek dat beperking van de calorieinname gunstige veranderingen teweegbrengt in de hormoonniveau’s van het lichaam, wat sporten niet doet.

Mijn Commentaar: Mensen hebben deze feiten een lange tijd al gezien, en nu worden ze ook door de wetenschap uitgelegd.

In het Nieuws (van AFP): Slaap meer om af te vallen, zeggen de wetenschappers” – “Meer slaap zou ideaal zijn om het gewicht te stabiliseren of om af te vallen” – zei neurowetenschapper Karine Spiegel. Een van de wetenschappers aan het Franse INSERM, een publieke organisatie die zich bezighoudt met biologische, medische en gezondheidsonderzoek van het publiek. Twee sleutel hormonen die ’s nachts geproduceerd worden en de eetlust helpen reguleren, waren van belang, zei ze. Grehlin maakt mensen hongerig, vermindert de stofwisseling en vermindert het vermogen van het lichaam om lichaamsvet te verbranden en leptin, een proteine, geproduceerd door het verweefsel reguleert de opslag van het vet.

Conclusie: Eet minder en slaap meer!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wat Is Balans In De Natuur?
Laitman.nl Artikel: Benijd De Miljardairs Niet

Engelstalig:
Kabbalah Today: Article ” Obesity: A Lack of Spiritual Food?”
Bail Yourself Out: Achieving Equilibrium 16:” … and Staying Cool”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed