Al Het Overtollige Wat We Consumeren Is Schadelijk

what20will20help20us20along20the20wayAlles op het levensloze, vegetatieve en dierlijke niveau bestaat in evenwicht, omdat zij alleen het hoogst nodige consumeren om te kunnen bestaan. Maar de aard van de mens is anders. Iemand is bereid de hele wereld te consumeren alleen maar om het kleine beetje plezier te voelen zelfs als hij dit plezier niet nodig heeft om te bestaan. Alleen deze manier van handelen verstoort het evenwicht in de Natuur al. De mens is het enige onevenwichtige element in de hele natuur.

Mensen nemen veel meer dan ze van nature nodig hebben en dat is ongezond voor ons omdat elke overschrijding schadelijk is. Bovendien veroorzaken we een crisis in de hele natuur door de balans te verstoren. Het betekent dat wij de enige oorzaak zijn van alle orkanen, tsunamis en de opwarming van de aarde, door meer te nemen van de natuur dan we nodig hebben.

De hoeveelheid die we nemen is niet de belangrijkste oorzaak maar meer of we het nemen uit pure nood. Als we meer middelen van de Natuur nodig hadden om te overleven dan zouden we in staat zijn om zelfs meer te nemen dan we op dit moment doen, zonder dat dit onbalans in de Natuur zou veroorzaken omdat we het zouden doen uit pure noodzaak. We moeten alles wat we van de natuur ontvangen gebruiken om het evenwicht te bewaren en om iedereen een normaal aanvaardbare levensstijl te laten leven.

Echter ieder van ons wil meer dan we nodig hebben en daarom zijn we het evenwicht in de natuur aan het verstoren. Alle niveaus van de natuur zijn gestructureerd als een piramide. En de volgende tegenslag die op ons zal neerdalen zal gebeuren op het levensloze niveau in plaats van het vegetatieve of dierlijke niveau.’

Wij moeten oppassen voor milieuproblemen en andere tegenslagen op het levensloze niveau (vuur, wind, water, aarde). Er is een manier om dit te vermijden. Zodra we beginnen met alleen te consumeren wat we nodig hebben om te overleven, brengen we de piramide in balans.

Alles zal zich vanzelf normaliseren en we zullen een positieve reactie ontvangen uit alle delen van de natuur.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: It Is Not the End of the World, But the Beginning
Laitman.com Post: What Is Balance In Nature?
Laitman.com Post: The Butterfly Effect Is Strongest On the Level of Thought
From Chaos to Harmony: Chapter 10 – “Balance with Nature”
Society’s Approval is the Greatest Reward: Interview with the Kabbalist, Scientist Michael Laitman By a Popular TV Anchor Lev Novozhenov
Booklet: The Secret Meaning of the Bible: “Noah Walked in Front of the Omnipotent”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed