10+10=De Basis Van Het Leven In Het Universum

Get Through the Night, and Welcome the DawnIn het Nieuws (van de MIT Technology Report):Waarom ET’s genetische code dezelfde zou kunnen zijn als de onze“. We weten dat aminozuren veel voorkomen in ons zonnestelsel en verder. Verschillende vroege experimenten om de omstandigheden van de jonge Aarde atmosfeer te recreëren, hebben 10 aminozuren geproduceerd die in eiwitten gevonden kunnen worden. De eerste genetische codes moeten zich ontwikkeld hebben om gebruik te maken van deze 10 prebiotische aminozuren. Natuur is gestopt bij de volle 20, die wij vandaag de dag zien, per tijd dat de gemeenschappelijke voorouder van alle organismes op de planeet voor het eerst verscheen, minstens 3,5 miljard jaar geleden.

Mijn Commentaar: De wetenschap van Kabbalah beschrijft de 10 fases van de uitbreiding van het Licht van boven af, naar beneden toen (de tien Sefirot van Ohr Yashar, het Directe Licht). Het leven (een Partzuf) kan alleen gevormd worden als een van deze fases aanwezig is.

De belangrijkste tien aminozuren (de 10 Sefirot van Ohr Yashar) zijn de basis, maar de eiwitten materie verschijnt alleen als een complete set van de Directe en Terugkerende Lichten aanwezig is, of met andere woorden, als er een scherm tussen ze aanwezig is, die ze met elkaar verbindt.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Schepping Van De Wereld: Hoe Verenigt U Genesis Met De Big Bang?

Engelstalig:
Laitman.com Post: Preface to the Science of Kabbalah. Items 6 – 9
Laitman.com Post: HaVaYaH – Phases of the Development of Desire (Advanced)
Article: “The Order of Creation”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed