Vrouwen Kunnen Gewoon Niet Accepteren Dat Ze Nooit Hetzelfde Zullen Zijn Als Mannen

laitman_2009-03_7925Een vraag die ik ontvangen heb: Vraagt u zichzelf af waarom vrouwen telkens dezelfde vragen stellen? Het antwoord is: omdat u ze geen antwoord geeft. U geeft geen antwoord voor de individuele spirituele vooruitgang van de vrouw. Als een vrouw u hierover vraagt, begint u een lange toespraak over het deel van de mannen, de groep, de vrouwen rol in de wereld Kli etc. U draait er omheen en zegt niet hoe vrouwen individueel spiritueel kunnen groeien. Vanochtend gaf u tijdens de ochtendles een verbazingwekkend uitleg, waarbij u met de woorden eindigde: “als een vrouw alleen in de spiritualiteit vooruitgaat, zal ze de vorm van een engel of een demon krijgen”. Dus ik heb het gevoel dat u iets verzwijgt.

Mijn Antwoord: Ik heb niets anders om te zeggen: een vrouw wil de antwoorden niet horen, omdat ze haar niet hetzelfde maken als de man. Ze kan niet naast de mannen zitten en samen met ze ’s nachts studeren, ze omhelzen, met ze drinken en zingen, en dergelijke, omdat zij een vrouw is, en ik kan daar niets aan veranderen. Ik geef een methode van individuele correctie, maar dit is niet waar vrouwen naar verlangen, zij willen “als de mannen zijn”. Dit is hun tragedie.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Woman = Desire
Laitman.com Post: What Should Women Strive For?
Article: “Conditions for Women’s Spiritual Advancement”
Article: “Man and Woman”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed