“Eenheid In Verspreiding” – Tweede Mini-Congres In Nederland

Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus organiseert Bnei Baruch Nederland haar tweede minicongres rond de grootste openlucht boekenmarkt in Deventer met de thema:

“Eenheid in Verspreiding”

 

Wij zouden het ontzettend geweldig vinden als jij er deze keer (weer) bij bent!

Op zaterdag 1 augustus beginnen we met een hele dag samenzijn met de vrienden uit Nederland, België, Duitsland, Zweden en Noorwegen. Het programma van deze dag zal lessen en seminars omvatten. Focus ligt op een Verenigd Europa. Door op deze dag bij elkaar te komen, dragen wij ons steentje bij!

Op zondag 2 augustus verplaatst het gezelschap zich richting Deventer, waar de grootste boekenmarkt van Europa gehouden wordt. Meer dan 900 stands staan verspreid over de hele binnenstad en men verwacht tien duizenden bezoekers! Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om aan veel mensen tegelijk Kabbalah te introduceren. We willen dit op een zeer vriendelijke manier doen waarbij niemand het gevoel heeft dat hem of haar iets opgedrongen wordt. Daarom hebben we ervoor gekozen om boekenleggers uit te delen! Op deze boekenleggers komt in vier talen een korte boodschap te staan met de link van de kabbalah.info website. Aan het eind van de dag hopen we een plekje te hebben waar we met z’n allen de Yeshivat Haverim kunnen bekijken en een maaltijd samen te kunnen nuttigen. Rond 20.00 uur zal de dag afgelopen zijn.

Wil je hier aan deelnemen! Geef je hier op!

We hopen je aanstaand weekend te mogen verwelkomen!

Bnei Baruch Nederland

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed