De Openbaring Van De Schepper Gebeurt Hier En Nu

soulMensen beginnen te voelen dat alles per dag aan het veranderen is, en dit zorgt voor hun verwarring. Ze begrijpen niet wat er gebeurt, en ze zijn niet in staat om het te besturen. In werkelijkheid is dat wat er gebeurt, de authentieke openbaring van de Hoogste Kracht aan de schepsels. We herkennen nog steeds niet dat dit de Hoogste Kracht is. Echter we begrijpen dat er nu een kracht aan het werk is in de wereld, en er is niets wat we hier aan kunnen doen. We voelen dat er iets in de wereld gebeurt, maar we zijn niet in de staat om het te verklaren of er contact mee te leggen. Toch zien we dat er iets uitzonderlijks plaats vindt, en Kabbalah legt uit dat dit het begin is van de openbaring van de Schepper.

Mensen moeten nu beseffen dat er geen manier is om controle over deze toestand te verkrijgen of er tegen in te blijven gaan. Om deze manier moeten we stijgen en deze kracht onderscheiden door het te verwerven door middel van hetzelfde principe als we gebruikt hebben om andere kracht in de Natuur te ontdekken en te leren gebruiken. Waarom? Op welke manier is deze kracht anders dan alles wat we tot nu toe tegen zijn gekomen?

De krachten van de Natuur werden vroeger door individuen geopenbaard, in plaats van een wederzijdse, globale vorm. Om deze reden waren de krachten, die geopenbaard werden niet verbonden met het Wederzijdse Hoogste Bestuur. De Hoogste Kracht die geopenbaard wordt als alle schepsels zich verenigen, is nog niet geopenbaard. Tegenwoordig echter, wordt het geopenbaard als een globale kracht – de Hoogste Kracht die binnen ons allen in geuit wordt. Heel binnenkort zal het ons dwingen om ons te verenigen zodat we het op een goede manier zullen onthullen. Anders zullen we onszelf veroordelen tot verwoesting.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Bruce Lipton, “We Are One Whole”
Laitman.com Post: By Uniting, People Will Have Anything They Desire
Kabbalah: Yesterday, Today, Tomorrow
Article: “Attainment of Unity of the Universe”
Introduction to the Book of Zohar: “Introduction to the Book of Zohar”, Items 13-18

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed