De Leiders Komen Er Achter Wat Ons Kan Helpen Om Uit De Financiële Instorting Te Komen

the-present-crisis-is-a-crisis-of-peoples-trust-in-the-egoistic-system-of-relationshipsIn het Nieuws (van The Bundespraesident): “Berlin Toegesproken Door De Federale President Horst Köhler” – De crisis leert ons nu dat verwoesting gelegen is aan de oorsprong van de vrijheid die geen grenzen kent. Maar de markt moet regels kennen en een gevoel van ethiek. Dit is waarom juist de crisis de waarde van de sociale markt economie bevestigt. Het is meer dan een economisch systeem. Het is een waardestelsel.

Mijn Antwoord: Alle leiders en economen spreken over een nieuwe sociale regelgever – de verbinding tussen de mensen, ook al beseffen ze nog niet helemaal wat de benodigde veranderingen inhouden. Toch is het belangrijk dat deze trend in werking is gekomen, de rest is een kwestie van tijd.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe De Economie Te Reanimeren
Laitman.nl Artikel: De Openbaring Van Onze Verbinding Is Een Teken Van De Komst Van De Messias

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed