De Beste Manier Om Onze Relaties Te Verbeteren Is Door De Wijsheid Van Kabbalah Te Verspreiden

blamingDrie vragen die ik van vrouwen ontvangen heb, over relaties met mannen:

Vraag: Ik kan uw uitspraak niet accepteren dat “een man een vrouw beoordeeld gebaseerd op de liefde – niet voor haar, maar voor zijn hormonen”. Kunt u hierover uitwijden?

Mijn Antwoord: Vraag het aan artsen, doctoren, biologen, genetici, en gewoon slimme mensen.

Vraag: Waarom denken mannen dat er een perfecte, ideale vrouw op ze aan het wachten is, en dat zij opeens beter en anders zal zijn dan alle andere vrouwen? Waarom verwacht een man dat een vrouw zijn behoeftes vervult, terwijl ze eigenlijk onmogelijk en soms echt bovennatuurlijk zijn? Waarom lijkt het dat des te meer een vrouw een man wil geven wat hij wil, dat hij des te meer van haar verwacht?

Mijn Antwoord: Omdat ze egoïsten zijn!

Vraag: Welke grenzen zijn er in een relatie van een vrouw met haar man? Hoe moet zij zich ten aanzien van hem gedragen, terwijl hij zulke hoge verwachtingen van haar heeft, maar niet naar haar luistert en haar basisbehoeftes negeert, en zichzelf boven haar en hun kinderen plaatst? Wat moet een vrouw doen als haar man zich op deze man gedraagt? En wanneer moet ze hem opgeven? Dit geldt vooral voor de mannen in de groep.

Mijn Antwoord: De reden voor al deze gevoelens is de afhankelijkheid van de vrouw van de man. Alles zal alleen samen met de algemene correctie veranderen, als een gevolg ervan. Om deze reden moet je deelnemen aan de verspreiding van Kabbalah, in plaats van de schuld te geven aan de mannen of de Schepper.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Men and Women Are Satisfied by Different Things
Laitman.com Post: Men, Women, and the Soul’s Correction
Article: “The Woman’s Role In Maintaining A Good Relationship”
Article: “Fairytale Love is Just That – a Fairytale”
Kabbalah Dating Site
icon for podpress  A Conversation with Rav Laitman: Womens Spiritual Development [1:39:10m]: | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed