Op Zoek Naar Stabiliteit Op De Banenmarkt

it-takes-time-effort-and-experience-to-reveal-the-upper-worldIn het Nieuws (uit The Huffington Post):Ohio School Conciërge Vacature Trekt 700 Sollicitanten“. Een school in Ohio heeft bijna 700 sollicitaties ontvangen op één beschikbare vacature van de school conciërge. Een overweldigende reactie op de vacature die maar een week open stond. De full time baan betaalt $15 tot $16 per uur, plus secundaire voorwaarden. Veel sollicitanten werden met hartverscheurende verhalen over de moeilijke economische tijden ontslagen.

Mijn Commentaar: Ik kan ze heel goed begrijpen, omdat dit een baan is die waarschijnlijk als laatste teniet zal gaan.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Calling a Tent Home In America
Laitman.com Post: We Can No Longer Compete Against Each Other Because We’re a Single Organism

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed