Drie Eenvoudige Manoeuvres Om De Gezondheidszorg Te Genezen

you-cant-teach-anyone-through-force1Dit is een andere brief over de gezondheidszorg naar me toegezonden door Dr. A. Angelov uit Boston, een huisarts en lid van Bnei Baruch:

De kracht die onze maatschappij voortstuwt en ontwikkelt is het egoïstische verlangen om voldoening te krijgen. Geld is een vorm van voldoening. Iemands monetaire winst in de gezondheidszorg is afhankelijk van het aantal patiënten, procedures, gevulde ziekenhuizen etc. Echter als we gezondheid aanmoedigen en daarvoor betelen, in plaats van voor de ziektes, zullen de artsen een stimulans hebben om de ziektes te voorkomen. Dan zal de gezondheid van de mensen verbeteren en de kosten voor de goede gezondheidszorg zullen omlaag gaan. Ziektepreventie moet niet inhouden dat het een vroege signalering van de ziekte is, maar het behouden van een goede gezondheid, goede voeding en krijgen van voldoende fysieke beweging.

Wegens de financiële crisis, die nu gaande is, is de meerderheid van de patiënten van tegenwoordig voortdurend gedeprimeerd en angstig. De doctrine die ons zegt dat geld het fundament is voor geluk, heeft gefaald. De mensen die vroeger het meeste geld verdienden, lijden nu meer dan anderen, aangezien zij miljoenen kwijtraken. De tijd is gekomen om onze waarden te heroverwegen.
We moeten het geld uit de arts-patiënt relatie halen. Een arts moet een administratief, geen geldelijk straf ontvangen als hij een fout maakt, en de patiënt zou niet in staat mogen zijn om een monetaire schadeloosstelling te eisen via de rechtbank. In plaats hiervan zou de enige compensatie die hij ontvangt, de behandeling zelf moeten zijn.

Door drie eenvoudige manoeuvres uit te voeren, kunnen we snel de gezondheidszorg uit de crisis halen:

1. Betalen voor gezondheid in plaats voor de ziekte;
2. Administratieve straffen instellen voor artsen, in plaats van monetaire straffen;
3. En het belangrijkste, de massa media herverwijzen om de waarde van een gezonde levensstijl te verslaan.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Hoe Is Geneeskunde Handel Geworden?
Laitman.nl Artikel: Kunnen We De Ziektes Die Ons Treffen Elimineren?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed