Dagelijks Sporten Weegt Op Tegen Het Risico Van Een Paar Sigaretten

We Raise the Entire Universe Up to the CreatorEen vraag die ik ontvangen heb: Iedereen weet dat u rookt, en dat Rabash en Baal HaSulam ook rookten. Kan het roken écht kanker en andere ernstige ziektes veroorzaken, zoals we verteld worden? U heeft gezegd dat u er niet zeker van bent dat alle commotie rondom sigaretten gerechtvaardigd is, maar als de wetenschap bevestigt dat ze schadelijk zijn, dan zijn ze schadelijk. Ik houd van het roken, maar ik ben bang dat het mij en anderen om me heen schaadt. Wat kunt u hierover zeggen?

Mijn Antwoord: Ik gebruik nicotine alleen in “gematigde doses” – 2 tot 4 sigaretten per dag. Ik geloof dat een paar sigaretten per dag niet schadelijk zijn, als ze gecombineerd worden met het sporten, zoals 1 uur per dag snelwandelen, strekken, massage en zwemmen (400 slagen in ½ uur) – Dit is wat ik op een 63-jarige leeftijd doe.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Smoking Does Not Interfere With Kabbalah
Laitman.com Post: What Do a Healthy Mind and Body Have to Do With Kabbalah?
Laitman.com Post: The Upper Light’s Influence Is of a Higher Order Than Any Earthly Influence
Article: Finding the Creator Within
icon for podpress  The Law of Equivalence of Form [4:09m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed