Angst En Achterdocht Zullen Verdwijnen Als Iedereen In De Wereld Zich Verenigt

worseEen nieuws verslag en vragen die ik over de toekomst gekregen heb:

In het Nieuws (van Radio Free Europe – Radio Liberty): Een enquête van Levada Center van 5 maart, heeft uitgewezen dat 50% Russen geloven dat het land te maken heeft met een externe militaire bedreiging.

Mijn Commentaar: De crisis zal de hele wereld dwingen om zich te verenigen en dan zullen zulke verdenkingen verdwijnen.

Vraag: De afgelopen tijd, zijn boeken die oorlog en massa vernietiging propageren veel gevraagd, en mensen nemen ze serieus. Zullen we in staat zijn om het lijden te voorkomen, dat de extremistische organisaties voor de mensheid in petto hebben?

Mijn Antwoord: Dit is precies waarom Kabbalah aan de mensheid geopenbaard wordt: om ons in staat te stellen om vredig door de correctie fase heen te gaan, door middel van realisatie in plaats van het lijden en oorlogen.

Vraag: Waarom bent u ervan overtuigd dat de derde wereld oorlog “nucleair” zal zijn? Waarom bekijkt u de huidige situatie niet als een derde economische wereld oorlog?

Mijn Antwoord: Dit is wat Baal HaSulam bijna honderd jaar geleden schreef, voordat de atoombom überhaupt uitgevonden was.

Vraag: “En ze zullen Israël niet toestaan om terug te gaan naar hun eigen land, totdat de verdienste van de kinderen van Ishmael opraakt. En de zonen van Ishmael zullen heftige gevechten moeten voeren in de wereld, en de zonen van Edom zullen zich tegen hen verzamelen, en oorlog tegen ze voeren, sommige op het land, anderen op zee.” Wat is de Kabbalistische uitleg van dit stuk, dat over het einde der dagen gaan?

Mijn Antwoord: Het gaat over het einde van het egoïstische bestaan van de wereld.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: If Evil Cannot Be Corrected, It Must Be Destroyed
Laitman.com Post: Hatred and Evil Are a Reflection of Our Inner State
Laitman.com Post: We Are Approaching the State of Full Revelation
Baal HaSulam Article: “Peace In the World

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed