Alle Wonderen Worden Geschapen Door Onze Verlangens

bio1Een vraag die ik ontvangen heb: Ik ben een orthodoxe priester, en ik ben al ongeveer zes jaar geïnteresseerd in Kabbalah zoals deze onderwezen wordt door het Ashlag Onderzoek Instituut. Mijn vraag is: hebben onverklaarbare natuurlijke fenomenen ook spirituele wortels? Ik ben getuige geweest van een wonderbaarlijke huilende icoon. Dit overkwam me drie weken geleden in de kerk toen ik een dienst gaf bij het altaar. De vegen en druppels mirre zijn nog steeds niet opgedroogd, en er komt nog steeds een hele sterke geur vanaf. Ik maak het goed, men hoeft geen ambulance te bellen. Bovendien was ik niet de enige die getuige was van dit fenomeen.

Mijn Antwoord: Alle “onverklaarbare” fenomenen van de natuur kunnen heel makkelijk uitgelegd worden: de verlangens van een persoon kunnen wonderen werkelijkheid laten worden. Als je écht iets wilt, kan alles gebeuren. Hetzelfde geldt voor onze innerlijke verwachtingen van wonderen – voornamelijk in religieuze belijdenis, zelfs als we niet helemaal bewust zijn van deze verwachting.

Als we waarneming in Kabbalah bestuderen, leren we dat het beeld van de wereld binnen ons in en door ons weergegeven wordt. Dit wordt helemaal bepaald door onze verlangens. Niets is dus onmogelijk. Als een persoon ergens aan denkt of ergens naar verlangt, betekent dit dat er een plek hiervoor in deze wereld bestaat en dat het in een of andere vorm mogelijk is. Anders zou deze gedachte of verlangen nooit in hem naar boven zijn gekomen. Echter, het belangrijkste is om datgene te verlangen wat goed is!

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Behalve Kabbalisten Is Alles En Iedereen Engel
Laitman.com Post: The Illuminati’s Coming to Get You… NOT!
Laitman.com Post: How Will We Know That the Revelation of the Upper World Is Not an Illusion?
The Kabbalah Experience:  “Beliefs, Mysticism and The Supernatural”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed