Wij Zijn Allemaal Vrouw Ten Opzichte Van De Schepper

what-does-a-man-look-for-in-a-woman1Twee vragen die ik ontving over wat het in spiritualiteit betekent om vrouw te zijn:

Vraag: U zegt dat een vrouw, om vooruit te gaan op het spirituele pad, het mannelijke gedeelte van de wereldgroep moet helpen, en dat ze zo haar vervulling bereikt. Maar, wanneer een vrouw een direct verlangen uit om “zoals de Schepper te worden”, lacht iedereen haar uit. Moet een vrouw zich schamen als ze dit verlangen heeft?

Mijn Antwoord: Maak je geen zorgen. Het tegenovergestelde is waar: ieder van ons, man zowel als vrouw, alle zielen, vormen het vrouwelijke gedeelte van de Kli. Wij zijn allemaal het verlangen, ten opzichte van de Schepper, die het mannelijk gedeelte is, Hij die ons vervult.

Vraag: In dit leven ben ik vrouw. Was ik in mijn vorige levens altijd vrouw? Als ik in dit leven gelijkvormigheid bereik, ben ik dan spiritueel een vrouw? En zo ja, is een man dan ook mannelijk in spiritualiteit, of is hij dan vrouwelijk omdat hij vervuld wordt door het Licht in zijn vat, dat vrouwelijk is?

Mijn Antwoord: Je bent altijd vrouwelijk geweest en zult tot de Laatste Correctie vrouwelijk blijven.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: On the Men and Women Inside Us
Laitman.com Post: Men, Women, and the Soul’s Correction
Laitman.com Post: In the Spiritual World, Men’s and Women’s Souls Connect Like a Husband and Wife In This World
Article: “Eve – Just a Tool in the Creator’s Hands”
Interview With the Future: Part 6 “The Face of the Future – Between A Man and a Woman”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed