Wetenschappers Voorspellen Een Eeuw Van Oorlogen Om Natuurlijke Hulpbronnen

laitman_75In het Nieuws (van The Guardian): “Een voormalige wetenschappelijke leider uit Engeland voorspelt een eeuw van “oorlogen om grondstoffen”. De oorlog in Irak was slechts de eerste in de reeks van de “oorlogen om grondstoffen” van deze eeuw, zegt de voormalige wetenschappelijke hoofdadviseur van de Britse regering.

Sir David King voorspelt dat de druk op de planeet door de bevolkingsgroei, de slinkende natuurlijke hulpbronnen, en de stijging van het zeeniveau door klimaatsveranderingen, tot meer conflicten zal leiden. Ook heeft hij politici gewaarschuwd om zich niet te laten afleiden door de financiële crisis, en om de klimaatverandering nu aan te pakken. Samenvattend zei King dat er fundamentele veranderingen nodig zijn in de wereldwijde economie en de maatschappij. “Is het [op consumptie gerichte] model geschikt voor de 21e eeuw, waarin het tekort aan hulpbronnen onze grootste uitdaging is?”

The London Times, 1994, door Sir James Goldsmith, een financier (van LifeWeb): Het is verbazingwekkend om een beschaving zichzelf te zien vernietigen doordat zij niet in staat is om de geldigheid van haar economische ideologie in volkomen nieuwe omstandigheden opnieuw te onderzoeken.
Mijn Commentaar: Onze houding ten aanzien van de maatschappij en het leven moet een volledige verandering ondergaan. We zullen er dan achter komen dat elke hulpbron in overvloed in de natuur aanwezig is!

(Op deze foto ben ik te zien in Alaska).

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: “Groene Technologie” Schaadt Ons Tweevoudig

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: