Obama Drukt Amerikanen Op Het Hart Het Geld Niet Onder Hun Matras Te Stoppen

moneyIn het Nieuws (van Yahoo! News): De president gaf raad aan mensen die moeite hebben om hun rekeningen te betalen. Hij vertelde de New York Times dat de mensen verstandig moeten zijn en terug naar de basis moeten, dat ze regelmatig moeten sparen, tegen redelijke rente dat ze lange termijninvesteringen moeten doen. “Mensen moeten volgens mij niet opeens geld onder hun matras gaan stoppen en helemaal niets meer uitgeven.” Zei Obama tegen de krant.

Mijn Commentaar: De enige manier om uit de crisis te komen is om het sociale bewustzijn te veranderen zodat alle mensen zich wereldwijd voor iedereen verantwoordelijk zullen voelen, net als in het “vlindereffect” of in het ene “wereldwijde dorp”. Zo moet ook de economie geherstructureerd worden. Dan zullen vele “nutteloze” industrieën verdwijnen.

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: Wat Is De Beste Zet Om Je Geld Te Sparen In Tijden Van Crisis
Laitman.nl Artikel: Obama’s Nieuwe Stimulans Plan Is een Catastrofe Waar We Op Kunnen Wachten
Laitman.com Post: The Way Out of the Recession Is to Change Our Attitude
Laitman.com Post: The Failure of Obama’s Stimulus Plan Is Another Reminder That We Are All In One Boat

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed