Mijn Bespreking Met DJ Moby In New York

Onlangs, had ik een bespreking met DJ Moby in New York – een populaire DJ, zanger, muzikant en componist.

moby

Richard Melville Hall (geboren op 11 september 1965) alias Moby – werd in Haarlem geboren. Hij werd groot gebracht door zijn moeder in Darien, Connecticut.

Volgens Hall, werden zijn tweede naam en zijn bijnaam “Moby” hem door zijn ouders gegeven wegens zijn voorouder relatie met de schrijver van Moby Dick, Herman Melville: “De basis voor Richard Melville Hall – en voor Moby – is dat Herman Melville blijkbaar mijn oud-oud-oud-oudoom was”.

Moby speelt de keyboard, gitaar, basgitaar en drums en werkt met vele stijlen. Hij is een solo artiest, die de meeste van zijn albums zelf opneemt, met bandbegeleiding tijdens zijn live concerten.

Met 8 nummers in de Top 40 van Groot Britannië in de jaren 1990, nam hij het album “Play” op – een album die meer dan 10 miljoen copiëen wereldwijd verkocht in 1999 en hem de 341e plek won in de lijst van de grootste albums aller tijden door Rolling Stone. Zijn latere albums “18” (2002), “Hotel” (2005) en “Last Night” (2008) verkochten meer dan 6 miljoen copiëen wereldwijd en behaalden platiunum in meer dan 30 landen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed