Ritalin Is Gevaarlijker Dan Cocaïne

s_racheliIn het Nieuws (van National Institute of Drug Abuse):Overeenkomsten en Verschillen [van Ritalin] Vergeleken Met Cocaïne Zijn Gevonden“. Onderzoekers, die gefinancieerd worden door het Nationale Instituut voor Drugs Gebruik, hebben laten zien dat de medicijn Ritalin, die in het algemeen voorgeschreven wordt om de aandachtstoornis [ADHD] mee te behandelen, een fysieke verandering kan veroorzaken in de neuronen – in sommige gevallen komen deze effecten overeen met die van cocaïne.

Mijn Commentaar: Alles in de natuur is een verlangen om vervuld te worden. In mensen, ondergaat dit verlangen voortdurende ontwikkeling en bepaalt onze vooruitgang.

Onze kinderen hebben nieuwe, allesomvattende verlangens, die we onderdrukken omdat we niet weten wat we met ze moeten doen of hoe ze op een correcte wijze te ontwikkelen. Als resultaat, eindigen we een generatie die door ons verminkt is, wiens leven vol lijden is, en die een grote aanleg heeft tot drugsmisbruik.

De oplossing is om allesomvattend Kabbalistisch onderwijs in te stellen vanaf de vroegste jaren. Dit onderwijs is specifiek bedoeld voor de nieuwe allesomvattende eisen die onze kinderen hebben. Wij bij Bnei Baruch werken al verschillende jaren op deze manier met onze kinderen, en we zien prachtige resultaten van dit soort onderwijs. Vanaf het volgende jaar, zullen we onze eigen school openen voor honderden kinderen.

Mijn jongste dochter (met mij op de foto hierboven), werd opgevoed met Kabbalistisch onderwijs. Ze heeft een doctoraal behaald in Filosofie en Kabbalah. Mijn oudste dochter heeft een doctoraal in Biologie en Genetica. Mijn zoon is een uitgever.

Het onderwijzen van kinderen over de wetten van de natuur, hen Kabbalistisch onderwijs geven dat deze wetten aan ze onthult, helpt ze mensen worden die in harmonie met de natuur staan.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Violence and Social Strife Can Only Be Averted Through a New Global Education
Laitman.com Post: What the Global Education System Should Teach People
Kabbalah Today Article: “The American Education System: “F” is for Failing”
A Conversation between the Kabbalist M. Laitman and the Russian economist, publicist, and political scientist M. Khazin
icon for podpress  Evolution of Desires [05:44m]: | Download

One Comment

  1. […] Materialen: Laitman.nl: Artikel: Ritalin Is Gevaarlijker Dan Cocaïne Laitman.nl Artikel: Het Is Onmogelijk Te Ontkomen Aan Het Wereldwijde […]

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: