Hoe Om Te Gaan Met Familieleden Die Tegen Kabbalah Zijn

dealEen vraag die ik ontvangen heb: Mijn man en ik studeren beiden Kabbalah. We hebben samen een gezin gevormd; mijn man heeft een praktisch beroep dat ons toestaat om een “normale” positie te hebben in deze wereld. We zijn gelukkig! Echter, onze naaste familie (ouders en broers en zussen) die binnen in hun egoïsme wensen te blijven, staan erop dat we grotere inspanningen moeten leveren om overvloed te vergaren. Hoe moeten we op ze reageren en hun doel om onze verbinding te verbreken, tegenhouden?

Mijn Antwoord: Vriendelijk maar vastberaden. Vertel ze dat jij en je man een aparte familie zijn en ze geen recht hebben om je te zeggen hoe je je leven moet leiden. Laat ze inzien wie gelijk heeft en wie niet in het licht van de voorwaarden van de ontwikkelende crisis.

Echter moet je ook hen begrijpen, aangezien ze met het principe opgevoed zijn, “je dient hard te werken om voor een goede toekomst voor jezelf en je kinderen te zorgen”.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: Influence of the Environment
Laitman.com Post: How Do You Explain Kabbalah to Others?
Interview with the Future: Part 4 “Contact with the Upper One – The Social Implications of Kabbbalah”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed