Groot-Brittannië In Een Recessie

ukIn het Nieuws (van Investor’s Business Daily):”Groot Brittannië in een Recessie, de Banken Gaan ten Onder, de Regering Zit Klem“. Engelands dalende pond, krimpende economie en ineenstortend financiële systeem maakt haar situatie vergelijkbaar met die in IJsland, dat vorig jaar het IMF om een reddingsoperatie vroeg nadat haar banken faalden en haar munt ineenstortte.

Mijn Commentaar: Hoe meer mensen tegenstand bieden en koppig weigeren van de natuur te leren hoe ze uit de crisis moeten komen, hoe meer landen het zo zal vergaan als IJsland. De mensen realiseren zich niet dat we geregeerd worden door de wet van integrale onderlinge afhankelijkheid, waarin iedereen verenigd is en aan elkaar gelijk. De enige manier om de crisis te overwinnen is de hele mensheid onder deze wet tot gelijkheid te brengen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Crisis Will Turn Advertising Into Education
Laitman.com Post: Gordon Brown, “Seize This Moment of Change to Create a Truly Global Society”
Laitman.com Post: War Is No Solution

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: