Door De Financiële Crisis Willen Israëliërs Terugkeren Naar Israel

returnNieuwsrapportage (vertaald van 7KANAL.com): Alle Israëlische consulaten in Noord-Amerika rapporteren over een toevloed van Israëliërs om naar huis terug te keren. De reden voor deze extreme aanval van patriottisme is de financiële crisis, die ervoor heeft gezorgd dat vele mensen hun spaargeld zijn kwijtgeraakt.

Vele aanvragen om terug te keren naar Israel zeggen dat zij geen retourticket kunnen veroorloven. Zij worden bedreigd met uitzetting omdat zij hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Velen van hen verzoeken om voedselhulp.

Mijn commentaar: Er is een gezegde, “de wereld wordt geregeerd door liefde en honger”. In Kabbalah betekent dit dat een mens zijn doel kan aspireren in liefde of er toe gedreven wordt door lijden. Hoe dan ook, hij is verplicht zijn doel te bereiken. In dit geval worden de mensen gedreven door honger!

Bovendien zullen er zijn die weigeren te gaan, hetzelfde als de Joden die Nazi Duitsland niet wilden verlaten en misschien moeten zij wel dezelfde consequenties onder ogen zien. (zie artikel “De Laatste Generatie” en het nieuwsblad “De Natie“).

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Jewish Nation Can Only Be Revived By Restoring “Love for One’s Neighbor”
Laitman.com Post: The Lost Sons are Disillusioned with the American Dream
Kabbalah Today Article: Who Are You, People of Israel?
Baal HaSulam Article: Building the Future Society

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed