Hoe Lang Zal De Crisis Duren?

Een vraag die ik ontving: Hoe lang zal de crisis duren?

Mijn Antwoord: De crisis zal doorgaan, totdat de mensen begrijpen wat de oorzaak ervan is en welk doel ermee wordt gediend en totdat zij zichzelf en de samenleving beginnen te corrigeren en tot de juiste vorm brengen, die van het verenigde, globale system dat we vandaag zijn. Er is geen weg terug. We zijn boven het niveau van individuele ontwikkeling uitgestegen en globaal met elkaar verbonden geraakt. Daarom zijn we verplicht om de wetten van het globale systeem te gehoorzamen. Vandaag behandelt de Natuur ons als één enkel organisme, waarvan alle delen met elkaar verbonden zijn – en dat moeten we worden. In feite is dit noodzakelijk voor onze overleving. Maar voorlopig beseffen mensen niet wat de ware oorzaak van de crisis is.

Bijvoorbeeld:
De staatssecretaris van het Vaticaan: “De oorzaak van de financiële crisis is de goddeloze economie.”

De president van Witrusland, Alexander Lukashenko: “De oorzaak van de globale kredietcrisis is de corruptie die in de Westerse landen tot in de hoogste niveaus van de overheid is doordrongen. De globale financiële crisis zal de roebel de kans geven om een wereldwijd betaalmiddel te worden.”

De Wereldbank: “De oorzaak van de voedselcrisis is gelegen in de productie van biologische brandstof, die de voedselprijzen met 75% heeft doen stijgen.”

Bloomberg: “De oorzaak van de crisis zijn de stijgende olieprijzen.”

“Freedom House”, een organisatie voor de rechten van de mens : “De oorzaak van de crisis is het gebrek aan mensenrechten.”

Er is geen weg terug. Als we proberen “uit elkaar te gaan” – om zo te vermijden van de hele wereld afhankelijk te worden, zal de kans op het ontstaan van opkomende Naziregimes in de ontwikkelde landen toenemen, met als gevolg een nucleaire wereld oorlog!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed