Hoe Kun Je Omgaan Met Moeilijke Tijden

When Will Suffering Disappear?Vraag: Mijn vrouw is het slachtoffer geweest van een maniak: ze heeft fysiek en seksueel misbruik meegemaakt. Hoe kan ik haar helpen op dit moment van wanhoop? Wat kan ik doen als zij er niet van houdt om wat dan ook over Kabbalah te zien of te horen? Wat kan ik nu doen, nu zij het risico loopt op HIV en andere ziektes zoals syfilis of hepatitis? Ik weet niet wat te denken of wat te doen. Ik weet dat ik door moet gaan met mijn studie Kabbalah, maar mijn depressie is oneindig.

Mijn Antwoord: Je moet alleen maar boven je dierlijke lichaam uitstijgen, op een hoger niveau leven dan je lichaam – jullie beiden. Dan zal je de oorzaak van wat er gebeurd is onthullen.

Verwant materiaal (Engels):
Laitman.com Post: What Is Pain, and How Can We Stop Feeling It All the Time?
Laitman.com Post: Now Is the Time for Freedom!
Kabbalah Today Article: The All-Purpose Remedy
Article: “Spirit and Body”

icon for podpress  Kabbalah on Suffering [00:51m]: Play Now | Download

icon for podpress   “Kabbalah Revealed” Episode 4: The Force of Development and the Meaning of Suffering [25:04m]: Play Now | Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed