Waarin verschillen de werelden van elkaar?

Vraag: Waarin verschilt de wereld Assiya van de werkelijkheid van de wereld Beria? Verloopt de tijd daar op een andere manier? Is de dichtheid van de materie daar anders? Of is daar een andere hoeveelheid dimensies aanwezig?

Antwoord: Nee! Vergeet alle definities die je opnoemt maar, want er bestaat niets van dit alles in de spirituele wereld, geen dichtheid van materie, geen tijd, geen afstand en geen beweging van de ene plek naar de andere.

Het enige verschil tussen de werelden is dat er in iedere wereld en op ieder niveau van de werelden een bepaalde kracht van geven aanwezig is. Alleen in dit opzicht verschillen de werelden en de niveaus van elkaar.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2021/11/how-do-the-worlds-differ-from-each-other/

https://www.facebook.com/KabbalahAcademyNederland

From KabTV’s “Fundamentals of Kabbalah” 10/6/19

Related Material:

The Structure Of The Universe, Part 7

Come And See What I Have!

The Purpose Of Creation And The Development Of Desire

Filed under: Kabbalah Study | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed