New Life 503 – Goede engelen en kwade engelen

New Life 503 – Goede engelen en kwade engelen

Dr. Michael Laitman in gesprek met Oren Levi en Nitzah Mazoz

Engelen zijn krachten die actief zijn in het systeem van de natuur. Demonen en geesten behoren ook tot de engelen, namelijk de psychische krachten van een mens, zijn verlangens. Alle natuurlijke, egoïstische verlangens en gedachten zijn je kwade engelen. Als je je houding naar anderen verandert van negatief naar positief, activeer je goede, beschermende engelen. Sterke verlangens om anderen goed te doen of kwaad te doen, kunnen we activeren omdat we allemaal deel zijn van één enkel systeem. De Wijsheid van Kabbalah maakt het ons mogelijk om onszelf te corrigeren door een unieke, hoge Kracht te activeren, het “Licht”, dat ons helpt om het principe “En je zal je vriend liefhebben als jezelf” (Leviticus 19:18) te realiseren. Een ware Kabbalist is iemand die in een groep werkt, controle krijgt over zijn eigen macht en nooit kwaad aanricht.

Blog en video in het Engels: https://laitman.com/2020/10/new-life-503-good-angels-evil-angels/

From KabTV’s “New Life 503 – Good Angels, Evil Angels,” 1/18/15

icon for podpress VideoPlay Now | Download

icon for podpress AudioPlay Now | Download

Filed under: New Life | Add Comment / Ask Question →

 

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed