Het Toepassen Van Lijfstraffen Op Kinderen

laitman_627_1Opmerking: Onlangs werden de resultaten van een studie van kinderen en ouders gepubliceerd. Deze studie heeft 50 jaar in beslag genomen. Het onderzoek bevat verhalen van 160.000 kinderen. Daaruit bleek dat kinderen die door hun ouders waren geslagen psychische problemen hadden. Ze werden agressief en hun geestelijke vermogens waren ver beneden het gemiddelde. Het artikel benadrukt dat tegenwoordig in onze wereld 80% van de ouders op de een of andere manier hun kinderen bestraffen door middel van lijfstraffen.

Antwoord: Allereerst is het noodzakelijk om de ouders op te voeden, want de beste methode bestaat uit het geven van een ​​voorbeeld! Elke goede opvoeding vindt alleen plaats doordat de oudere een voorbeeld is voor de jongere. Hierover spreekt de Wijsheid van Kabbalah.

Deze studie onderzoekt de kwestie ouders en kinderen, maar het allerbelangrijkste is de opvoeding van de ouders. Dit moet bij de geboorte beginnen.

Ouders moeten weten dat ze een voorbeeld voor hun kinderen behoren te zijn en zij moeten een sfeer voor hen creëren die hen zal vormen. Ze moeten de menselijke natuur bestuderen, de psychologie van jongens en meisjes, mannen en vrouwen, de psychologie van het gezin en de samenleving. Het is een enorm groot systeem van kennis waaraan het velen van ons ontbreekt!

Ouderschap is een hele wetenschap. Wie van ons heeft kennis, onderwijs en informatie over vrouwen gekregen? Niemand. We kijken alleen naar haar als een object voor het vervullen van onze genoegens. Dit is verschrikkelijk!

Vele jarenlang, zelfs tijdens het bestuderen van de wijsheid van Kabbalah, voelde ik hoeveel volledig natuurlijke wilde, oude en dierlijke driften en houdingen er in mij aanwezig waren ten opzichte van anderen, ze zouden er niet geweest zijn ​​als mijn omgeving door een Kabbalistische opvoeding was gevormd. Elke ouder moet dus een passende educatie ontvangen, dan zal er een mens worden gecreëerd die niet alleen op basis van dierlijke instincten handelt.

From KabTV’s “News with Michael Laitman” 4/28/16

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed