Het Programma Van Het Leven (Engels Deel 6)

De Toekomstige Mens wordt in Israël uitgevonden

Laitman_001_02Vraag: Israël is een koploper op het gebied van nieuwe technologieën. Wat is de rol van Israël als het gaat over de creatie van de toekomstige mens? Wordt deze mens in Israël ‘uitgevonden’?

Antwoord: Er valt niets uit te vinden, zo’n mens bestaat bij ons al duizenden jaren. Israël is het enige land dat ‘patent’ heeft op deze menselijke soort. Iedereen zal van ons leren en de correctie methode van ons oppakken. We zullen deze methode gratis met de wereld delen!

Vraag: Als iemand in Israël laat zien dat hij altruïstisch is, wordt hij onmiddellijk ‘opgeslokt’ want iedereen in zijn omgeving is egoïstisch.

Antwoord: Deze mensen verstoppen zich, maar ze zijn te midden van ons.

Vraag: Het Israël van nu lijkt volkomen tegengesteld: er is veel eenzaamheid en haat onder haar bewoners. Waarom moet de mens van de toekomst met een open hart nu juist hier ontstaan?

Antwoord: De Israëli’s zijn het meest egoïstische volk ter wereld. Daarom moeten zij – vóór alle andere volkeren – eerst begrijpen en erkennen hoe verschrikkelijk de staat van egoïsme is en zich ervan bewust worden dat er verandering nodig is.

Daarom oefent de hele wereld druk uit op Israël. De druk van de Arabische landen, Europa, Amerika, Rusland en …. zal toenemen. Nieuwe krachtige golven van antisemitisme liggen nog voor ons. We zullen nog meer problemen ervaren totdat we besluiten dat we genoeg geleden hebben, we een nieuw programma implementeren, en het verspreiden over de hele wereld.

From KabTV’s “A New Life” 9/8/15

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: