Een Mars Ter Ere Van De Weinigen!

laitman_576_01Baal HaSulam schreef een mars ter ere van de weinigen die het einde van de correctie hebben bereikt, de volledige stijging boven hun ego, absoluut altruïsme, de eigenschap van liefde en geven aan iedereen.

Deze mars is gewijd aan de zeer weinigen die er in elke generatie, door de geschiedenis heen, in zijn geslaagd om hun persoonlijke einde van de correctie (Gmar Tikkun) te bereiken.

De mars prijst en eert de grote mensen die het hogere systeem van de Natuur hebben bereikt. Het is een erkenning van de eigenheid, het doorzettingsvermogen en de mogelijkheid om boven zichzelf uit te stijgen en tijdens het leven gasten te worden in de hoogste zalen van de Schepper.

From KabTV’s “Conversations with Michael Laitman” 9/2/14

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: