De Hele Wereld Is Het Oude Babylonië

laitman_944Vraag: U hebt een aantal lezingen in de Verenigde Staten gegeven. Waaruit bestond uw publiek?

Antwoord: Mijn publiek bestond uit het oude Babylonië waar vanuit Abraham iedereen mee wilde nemen om ze naar het volgende niveau van bestaan te brengen.

We beoordelen mensen niet op basis van hun huidskleur of andere eigenschappen. We verhouden ons tot de hele mensheid op precies dezelfde manier. Immers, wie zijn de Joden? Het zijn degenen die ernaar verlangen om de betekenis van het leven te vinden en Abraham volgen. Er zijn op dit moment miljoenen van zulke mensen.

Vraag: Gelooft u dat het Joodse volk uitverkoren is?

Antwoord: Met het Joodse volk bedoel ik degenen die afstammen van de Babyloniërs, Abraham volgden en op basis van het gebod “Heb je naaste lief als jezelf,” tot een volk werden, namelijk verbonden met elkaar, en ook degenen die er nu naar verlangen om het hogere bestaan te bereiken, zoals vroeger de volgelingen van Abraham dat deden. Dit is niet afhankelijk van huidskleur.

From KabTV’s “A Special Opinion” 8/17/14

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: