De Wereld Is Gebouwd Door Onze Gebeden

Dr. Michael LaitmanMensen denken dat gebed verband houdt met geloof en godsdienstige mensen en dat het is verwijderd van gewone, wereldlijke mensen. Maar dit is niet waar! Al onze uitwendige, fysieke lichamen en objecten die ons omgeven in deze wereld, zijn uitdrukkingen van verlangens. Er is niets anders dan het verlangen, dat al deze kleden voor zichzelf creëert.

Daarom, zonder er bewust van te zijn, beslissen we onze gehele levens met onze verlangens, inclusief welke staat we zullen betreden in het volgend moment en hoe we deze realiteit zullen ervaren! Of we het willen of niet, we zijn altijd aan het bidden, of we vragen voor één of ander vervulling voor ons verlangen. We doen dit compleet onbewust. Ik hoef niet opzettelijk voor iemand of iets te bidden. Verlangen omvat ons gehele innerlijke essentie en mijn sensatie dat ik iets ontbreek is genaamd gebed.

We willen iets op ieder moment. Dit is hoe we de realiteit beïnvloeden, die niets anders bevat dan het verlangen en de kracht van verlangen. Dit betekent dat ik op ieder moment iets wil en daar bid ik voor. Onze verlangens verbinden met elkaar en beheersen het gehele universum, constant nieuwe beelden en nieuwe staten voor ons produceren.

We bouwen deze wereld met onze gebeden! Daarom, het enige wat we nodig hebben zijn onze verzoeken te veranderen, ondanks het verlangen van ons hart. Dan zullen we een nieuwe wereld onthullen, omdat de hele wereld de sensatie is binnenin mijn verlangen.

De wetenschap van Kabbalah is genaamd naar het woord “Kabbalah,” ontvangst, omdat het spreekt over wat je zal ontvangen op het volgend moment. Alleen jij bepaalt wat het volgend moment zal zijn, wat je zal ontvangen en hierin voelen. Ben je in staat om je visie van de wereld te veranderen, je verlangen te leiden in de noodzakelijke richting (welke is genaamd, gebed)? Als je je gebed verandert op een manier dat, in plaats van verlangen van wat je nu verlangt, je het juiste ding verlangt, dan zul je het gehele beeld van de wereld en alle realiteit veranderen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed