Werk Als Een Geavanceerd Apparaat Samen Met Je Omgeving

parentsSpirituele vordering is gebouwd op terugval: als ze gecorrigeerd worden, dienen ze als materiaal voor de spirituele Kli.

Als je jouw sensatie omkeert van ver weg van spiritualiteit in spirituele stijging, zul je hierdoor je ziel bouwen. Denk aan een elektronische reactor die trillingen gelijk zet, de stroom aan en uit zet en het constant laat functioneren.

De stroomtrilling komt de diodebrug binnen, daar waar de positieve fase doorstroomt door een lijn en de min fase door de andere. Met als resultaat een constante stroom die aan het einde geproduceerd wordt. Dit heeft veel weg van de spirituele processen waar de terugval word omgekeerd in opstijgingen.

Het Licht fungeert als de positieve fase, en de Kli is onthuld als de negatieve fase, en zo werken ze samen.

Praktisch gesproken beïnvloed ik mijn omgeving en de omgeving beïnvloedt mij. Ik projecteer twee gevoelens aan mijn omgeving, het gevoel dat het belangrijk is en dat ik geen waarde heb. Als antwoord geeft mijn omgeving mij de indruk dat geven belangrijk is en ontvangen geen waarde heeft. Als ik zorg voor deze vier kanalen dan zal ik kracht ontvangen.

Wanneer ik in een opstijgende staat ben en veel kracht heb, moet ik geven aan mijn omgeving.
En wanneer ik terugval en geen kracht heb, ontvang ik energie van mijn omgeving.

Dit werkt exact hetzelfde als het apparaat dat de trillingen gelijk maakt: soms geef ik aan hen en soms geven ze aan mij.

Als resultaat hebben we altijd kracht. In feite is dit de reden waarom de ziel werd gescheiden in twee delen: mijn persoon en alles wat zich buiten mezelf bevindt. Het was onmogelijk om anderen te behandelen als mezelf.

Alles wat zich buiten mij bevindt is ook van mij. Ik hoef alleen maar te werken met deze trillingen, soms geef ik kracht en soms krijg ik het terug. Echter wat ik terug krijg is vele malen groter dan dat ik bijdraag. Als voordeel van de duisternis (de nieuwe Kli) die aan me wordt onthuld, ben ik in staat genoeg kracht (Licht) te ontvangen van de omgeving voor mijn correctie. Dan ben ik altijd in staat om me vooruit te bewegen, als een constant apparaat dat alles gelijk maakt. En zo klim ik hoger en hoger.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed