De Wetten Van Het Gemeenschappelijke Organisme

criticalDe meeste mensen in de wereld voelen nog niet dat we allen één zijn. Maar aangezien we allen één gemeenschappelijk organisme zijn, zullen de grote machtige landen meer lijden dan de kleine, zwakke landen. Het is vergelijkbaar met als mijn been pijn doet, ik voel de meeste pijn in mijn hoofd en mijn hele lichaam verliest het vermogen om goed te functioneren. Dit betekent dat de grote landen meer zullen lijden dan de kleine landen, en de kleine landen zullen alles aan de grote landen kunnen doen, totdat ze alle tot een consensus komen, net als de recente gebeurtenis met de piraten uit Somalië en Al-Qaeda.

Alle energie van de supermachten zal verloren gaan aan het proberen stil te houden van de kleine problematische landen, wiens gedrag zich door de wereld zal verspreiden totdat het de wereld lam legt. Het gedrag van deze landen kan onbelangrijk lijken, maar we zullen niets kunnen doen totdat we samen beginnen te werken.

In het verleden, toen de wereld nog niet globaal was, was dit toelaatbaar, maar dit is niet het geval meer. Grote en machtige landen zitten met hun handen in hun haar en zijn niet in staat om wat dan ook te doen. Tenzij ze een wederzijdse overeenstemming bereiken, zullen ze simpelweg van de kaart verdwijnen.

Wat is de waarde van het hebben van een hoofd als ik een probleem met mijn been heb? Alles wat ik kan doen is ziek in bed liggen, en me niet kunnen bewegen. Niet zo lang geleden had ik mijn been gebroken, en ik kan me duidelijk herinneren dat het laatste waar ik aan dacht, mijn hoofd was. Alles waar ik aan kon denken was het vinden van de beste positie voor mijn been, zodat het niet zoveel pijn zou doen. Mijn hele leven draaide hierom.

Dit os waarom we moeten begrijpen dat alleen door het verwerven van de eenheid we ons naar de Schepper toe kunnen wenden, die de Farao (al het kwaad) zal beïnvloeden en het zal veranderen en corrigeren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed