Iedereen Wil Net Zoals In De Films Leven

new-movie1In het Nieuws (van The Telegraph): Brazil’s snelle soap series inspireren een daling in geboorte cijfers en een toename van het aantal echtscheidingen – heeft een nieuw rapport bekend gemaakt. Over de afgelopen twee decennia die bestudeerd werden, werden er ongeveer 3 miljoen minder Braziliaanse baby’s geboren, dan het geval zou zijn als de soapseries nooit waren uitgezonden. En 800.000 meer stellen zijn uit elkaar gegaan of gescheiden. Het rapport voegde tevens toe dat de vrouwen waar Globo signaal ontvangen wordt, een aanzienlijk lagere vruchtbaarheid hebben. Alberto Chong, een van de auteurs van de studie, zei dat de reden voor de verandering de “verlangde ethos” van de soaps in het land is.

Mijn Commentaar: En wat zou er gebeuren als we hetzelfde experiment zouden uitvoeren met goede, positieve voorbeelden?

Verwante Materialen:
Laitman.nl Artikel: De Media Moeten De Waarde Van Vriendelijkheid Bevorderen In Relaties
Laitman.nl Artikel: We Hebben Nieuwe, Positieve Internetbronnen Nodig
Laitman.nl Artikel: De Informatie Die Verstrekt Wordt Door De Massa Media Veranderen Is Van Grootst Belang

Engelstalig:
icon for podpress  The Need for Purpose [04:30m]:| Download

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed