We Zitten Aan Elkaar Vast, Net Zoals Vissen In Een Net

upperWat is de oorzaak van de nieuwe situatie waar we in zitten? Waarom wordt de verbinding tussen ons geopenbaard? Het is om de verbinding tussen onze zielen te onthullen. Dit net dat mensen verbindt is spiritueel en het wordt Adam HaRishon ofwel de gemeenschappelijke ziel genoemd.

We zitten “gevangen” net zoals vissen in een net – dit is hoe we ons voelen omdat we deze verbinding niet willen! Echter, als je wel met iedereen anders verbonden wenst te zijn door dit net, zal het een genot voor je worden. Waarom? Omdat je door middel van deze wederzijdse verbinding de Hoogste Kracht en spiritueel leven zal verwerven.

Je bevindt je reeds in dit net – het is de Natuur zelf. En de financiële crisis, net zoals alle andere crises die op verschillende gebieden plaats vinden, zijn er om ons bewust te laten worden van het net waar we in zitten.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: The Spiritual Goal Is the Same for Everyone
Kabbalah Today Article: Connecting the Dots (the Kabbalistic Version)
Interview: “The Reasons behind the Financial Crisis”
A Guide to the Hidden Wisdom of Kabbalah: “The Height of Creation”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed