Van Het Aardse Naar Het Hemelse Rechtssysteem

laitman_2009-03_79521Een vraag die ik heb ontvangen: Als een persoon die het beroep rechter heeft Kabbalah begint te studeren, moet hij dan zijn criteria wijzigen die in zijn werk van toepassing zijn?

Mijn Antwoord: Hij moet het recht handhaven in overeenstemming met de wetten en de normen van zijn land, die zijn geaccepteerd door de samenleving. Het aardse rechtssysteem zal van kracht blijven totdat het niveau van de samenleving zal stijgen naar het niveau van Het Hogere Hemelse rechtssysteem.

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Everyday Life Provides Us With Opportunities to Ascend In Spirituality
Lesson from: “Introductory Course to Kabbalah”
Baal HaSulam Article: “Peace in the World”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed