Sommige Profiteren Zelfs Van Verstreken Voedsel

expireNieuws Rapport (vertaald van InoPressa): Een internet winkel verkoopt muffe producten voor een derde van de prijs. Dit is legaal in Groot Brittannië, en het aantal mensen dat bereid is om verlopen voedsel te consumeren, alleen om geld te besparen, groeit in een enorme mate.

Mijn Commentaar: Waarom moet je voedsel eten dat over de datum is?! We moeten precies de hoeveelheid goederen produceren die nodig is, zodat we ze niet hoeven te vernietigen. De crisis zal ons de beste manier leren hoe de natuur, het leven en het integrale systeem van natuur en samenleving te behandelen. Het zal ons leren om alleen dat wat voor het lichaam nodig is te produceren en te consumeren, en alle “extra” energie te richten op het brengen van de hele mensheid naar één niveau van schenking en liefde, zowel fysiek als spiritueel.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The Classical Wisdom of Kabbalah and the Evolution of the Urgently Needed Planetary Consciousness
Laitman.com Post: There’s a Grand World Outside Our Bitter Radish
Kabbalah Today Article: The Consumer Effect
Lesson on Fundamentals of Human Nature
Shamati #30: “The Most Important Is to Want Only to Bestow”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: