Hoe Zal De Toekomstige Generatie Er Uit Zien?

aboveTwee vragen die ik ontvangen heb over de toekomst:

Vraag:  Zal er in de toekomst een generatie zijn die in staat zal zijn het Licht te zien en te voelen? Hoe zullen zij Het zien, met hun ziel of zelfs met hun ogen?

Mijn Antwoord: De spirituele wereld wordt verworven binnen in de intentie “om te schenken” die uit onze intentie “om te ontvangen” geboren wordt, als gevolg van de invloed van het Omringende Licht (Ohr Makif) op ons. Dit Licht corrigeert onze egoïstische intentie en zet het om naar een altruïstische.

Vraag: Zullen Kabbalisten op een dag wereldleiders worden?

Mijn Antwoord: Absoluut: in de toekomst, zullen de enige mensen die de wereld besturen degene zijn die het volledig hebben verworven, dit wil zeggen Kabbalisten. Mensen zullen dit begrijpen en het uit zichzelf instellen, met andere woorden, ze zullen het zelf kiezen.

Vandaag zien we hoe verkeerd de “blinde” leiders van de wereld zitten en hoe ze de wereld door middel van het lijden “besturen”. En recent zien we ook dat ze niet eens meer in staat zijn om hun eigen verwarring te verbergen.

Verwante Materialen (Engels):
Laitman.com Post: The “Active Part of Humanity” Must Unite
Laitman.com Post: The Forthcoming Stages Until the End of the Crisis, Explained by Economists and by Kabbalah
Baal HaSulam Article: The Future Generation

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed