Anti-Israël Hysterie In De ICC

IDr. Michael Laitmann het Nieuws (The Huffington Post): “De strategie van de Palestijnse staat om toe te treden tot het Internationaal Strafhof (ICC) is een kwalitatief nieuwe benadering van de bilaterale onderhandelingen met Israël en de VS over het ‘vredesproces’. Deze strategie doet geen afbreuk aan het streven naar een twee-staten-oplossing, de benaming van de internationale consensus voor een vreedzame oplossing van het Palestijns-Israëlische conflict. Integendeel, deze strategie plaatst iedereen voor de volgende keuze: ofwel de serieuze implementatie van de twee-staten-oplossing, ofwel Israël voor het internationale gerechtshof dagen in verband met de nederzettingen en de bezette gebieden.”

“Het is nieuw dat de Palestijnse kant – die traditioneel als zwak wordt beschouwd en gedwongen wordt om zich neer te leggen bij wat wordt gedicteerd – nu het recht heeft om naar het Internationaal Strafhof te gaan om Israël te dagvaarden voor oorlogsmisdaden en andere praktijken die gerelateerd zijn aan de bezetting van een ander land, van de bouw van illegale nederzettingen tot aan het gedwongen uitwijzen van Palestijnen.”

Mijn commentaar: Het heeft geen nut om te proberen te overtuigen, om een beroep te doen op rechtvaardigheid of een onafhankelijk onderzoek. Dit alles is van tevoren van bovenaf door de Schepper gepland omdat wij niet voorkomen dat er negatieve krachten in onze ontwikkeling meespelen. We kunnen dit voorkomen door ons verlangen om ons te verenigen en dit verlangen kan al onze vijanden buiten spel zetten en ze veranderen in vrienden!

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed