Bestudeer Scheppers Handelingen Ten Aanzien Van Jou

the-upper-lights-influence-is-of-a-higher-order-than-any-earthly-influenceEen vraag die ik ontvangen heb: Ik studeer al langer dan een jaar Kabbalah. Sinds ik begonnen ben, gebeuren er mentale en innerlijke veranderingen in me. Op het mentale niveau, ervaar ik problemen met het coördineren van mijn bewegingen als ik buiten loop. Soms voel ik niet eens dat ik loop. Ik ben naar de arts geweest voor onderzoek, en mijn resultaten zijn normaal. Wat betreft het innerlijke niveau, ervaar ik stemmingswisselingen: ik voel me geweldig voor een paar dagen (en er zijn geen woorden om deze toestand te beschrijven!) en daarna voel ik de volgende paar dagen helemaal niks.

Kunt u me zeggen of deze veranderingen gebeuren als gevolg van het bestuderen van Kabbalah? Is het mogelijk om het Licht te voelen, als men nog steeds onder de Machsom zit? Als dit niet zo is, kunt u me adviseren wat ik kan doen om verder te komen.

Mijn Antwoord: Je gaat door deze nieuwe toestanden omdat er een nieuw zesde zintuig in je gevormd wordt, dat je niet vanaf je geboorte had. Met dit zintuig zal je uiteindelijk de Schepper kunnen voelen, als het groot en ontwikkeld genoeg is om de Schepper binnen in je te kunnen openbaren. Geduld, kalmte en uithoudingsvermogen zullen je in staat stellen om snelle resultaten te bereiken. Kijk naar je zelf van een afstand, en bestudeer het werk van de Schepper ten aanzien van je. Onthoud het volgende: dit zijn Zijn handelingen!

Verwante Materialen:
Laitman.com Post: Learning to Understand the Creator Is the Key to Happiness
Laitman.com Post: It Takes Time, Effort and Experience to Reveal the Upper World
Article: “All We Need is The Revelation of The Creator”
Interview: “Who is a Kabbalist”
Baal HaSulam Article: “The Acting Mind”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed