Voortdurende steun

627.1Vraag: U zei dat we moeten proberen om klaar te zijn voor veranderingen. Wat betekent dat, klaar zijn voor veranderingen?

Antwoord: Het is een feit dat we nooit klaar zullen zijn voor veranderingen omdat ze altijd nieuw zijn en we ze niet kunnen voorspellen. Maar als we allemaal de verbinding tussen ons willen laten groeien, voelen we heel snel in welke staat we zijn en wat we kunnen veranderen om tot Arvut (verantwoordelijkheid voor elkaar) te komen.

Maar we kunnen nooit klaar zijn voor het volgende niveau, want er onthullen zich nieuwe eigenschappen in ons. Daarom moeten we elkaar voortdurend helpen om er samen achter te komen welke staten we doormaken en wat ons te doen staat.

Proberen klaar te zijn voor veranderingen betekent dat iedereen een innerlijke verbinding heeft met de vrienden en dat we, wat er ook gebeurt, altijd vastbesloten zijn om elkaar te helpen. Ongeacht onze verschillen proberen we elkaar altijd te steunen, dichter bij elkaar te staan en met elkaar verbonden te blijven.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2023/10/continuous-support/

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KabbalahInfoHolland

From the 1st part of the Daily Kabbalah lesson 10/03/23, Writings of Baal HaSulamThe Arvut (Mutual Guarantee)”

Related Material:
Everything Depends on the Intensity of Connection
Constant Connection
The Connection Of Big Egoists

Filed under: Daily Kabbalah Lesson, Group Work, Spiritual Work | Add Comment / Ask Question →

 

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed