Het succes hangt van de vrouw af

Verbinding tussen vrouwen kan een heel sterke invloed hebben op regeringen, landen en de hele wereld. Het is zeker zo dat in deze periode van de coronavirus epidemie, alles van onze intenties afhangt en niet van onze handelingen.

Als mannen ten strijde trekken en de vrouwen thuisblijven, denken we dat de mannen de kracht vormden die ervoor zorgde dat de overwinning in de oorlog werd behaald. Dat is echter niet waar. Het zijn de vrouwen, met hun intenties, die het succes van een oorlog bepalen.

Het soort masach (scherm) en het terugkaatsende Licht dat de man krijgt, wordt bepaald door Malchut, namelijk door de vrouw, vanuit de diepte van haar verlangen. Daarom is het succes van de snelheid waarmee we een einde kunnen maken aan de coronavirus epidemie, en de snelheid waarmee we tot onderlinge verbinding komen, en het einde van de correctie van de wereld zullen bereiken, afhankelijk van de intenties van de vrouwen en van de informatie die vrouwen door middel van disseminatie verspreiden.

Deze epidemie is namelijk het gevolg van het feit dat wij ons in het laatste stadium van de ontwikkeling van de mensheid bevinden, de “laatste generatie” genaamd. Laten we dus een einde maken aan onze egocentrische ontwikkeling en onze vroegere manier van leven, en ons voortbewegen naar een hoger niveau van ons bestaan, de hogere wereld genaamd.

Blog in het Engels: https://laitman.com/2020/05/success-depends-on-the-woman/

From a Women’s Lesson 4/4/20 “Questions and Answers”

Filed under: Man and Woman, Q&A, Spiritual Work, Women, Women’s Spirituality | Add Comment / Ask Question →

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: